curs access bars

Retrait 22-24 martie Access Bars si Dieta Detoxifianta 

22-24 Martie, Facilitator Constanta Duduta

Locatie - YOUness Clinic - Strada Constantin Brancoveanu nr. 80, sat Stanesti 


Detox fizic, mental si emotional

Intr-o locatie magica, plina de liniste, la iesire din Bucuresti. Veti invata o metoda revolutionara foarte eficienta, neinvaziva cu beneficii imediate la nivel fizic, mental si emotional - Tehnica Access Bars cu certificare internationala de Practician Access Bars. Plus dieta detoxifianta exclusiv vegetariana, multa natura, relaxare in padure, in gradina, jacuzzi si saune.

De asemenea, veti beneficia si de apa alcalina in diferite combinatii aromatice: lavanda, petale de trandafir, lamaie, castravete, menta, precum si cafea, ceaiuri si sucuri naturale oferite pe tot parcursul zilei. In plus, apa pentru gatit si consum este apa Kangen - "Apa Vie".

DA, 
Vreau sa ma inscriu Acum!
(investitie 1400 ron)

Ce inseamna tehnica Access Bars si cum poate fi folosita? 

Misiunea acestui curs este să vă ofere o experiență transformatoare și profund revelatoare despre capacitatea incredibilă a corpului de a se regenera și de a activa potenițalul uriaș care există in fiecare dintre noi. O ședință de Bars poate produce mai multe transformări decat ani intregi de terapie. In cel mai simplu caz, dupa o ședintă de bars te poti simți ca dupa un masaj bun, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viață se va schimba. Prin “rularea bars”, vei schimba probabilitățile posibilităților viitoare ale corpului tău, cu viața ta in general, in toate aspectele unde dorești să produci schimbări. Prin terapia Access Bars (contactul tactil al celor 32 puncte cheie din corpul uman), undele cerebrale incetinesc și tot bagajul informațional impovărător se eliberează. Corpul eliberează incărcătura electromagnetică ce mentine corpul și mintea intr-o realitate fără alegere. “Rularea energiei” prin aceste Bare se aseamănă cu ștergerea fisierelor vechi și nefolositoare din baza de date a unui calculator: toate aceste informatii distructive și limitative nu vor mai exista și nu vor mai apărea in mod automat. Vei incepe să fii mai prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta in viitor in același fel. Bars poate fi folosit in stres, supărări, afectiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotență, autism, stres postraumatic, dificultăți de invățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorintei de viață, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice și lista poate continua la infinit. Bars ajută inclusiv să iti găsești echilibrul interior și să fii din ce in ce mai bine, tu cu tine. Access Bars este o terapie inovativă ce permite accesarea unui nivelul inalt de conștiința. Tehnica este descoperită in urmă cu 30 ani și este utilizată de către sute de mii de oameni in intreaga lume, oameni care au reușit să se vindece, să-și crească potentialul și să atragă cu ușurintă tot ce iși doresc in viața lor. Terapia a fost verificată de către știintă și s-au constatat rezultate uimitoare. Mai multe informații le găsiți in linkul de mai jos:  


DA, Rezerv Loc!


Acest curs este pentru tine daca..

  • Simti ca poti mai mult dar esti tinut pe loc de blocaje limitative legate de: bani, sanatate, relatii.
  • Esti stresat, nu dormi bine, esti depresiv, te confrunti cu oboseala cronica.
  • Suferi de o boala cronica, obezitate, esti inainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice, traume nerezolvate
  • Este pentru copilul tau daca ... are dificultăți de vorbire și de exprimare, anxietate, autism, dificultăți de invățare

Detalii Organizatorice

Trainer  

Constanța Duduța – Facilitator Internațional Licențiat Access Bars  

Durata cursului: 8 ore

Cursul se va desfasura pe parcursul a doua zile : Sambata dupa masa de pranz ora 13.00 – 17.00 Duminica dupa masa de pranz ora 13.00 - 17.00

Data: 22-24 Martie

Investitie totala: 1400 RON/persoana 

Include:

- costul cursului 

- 6 mese (meniu vegetarian, preparate calde, reci, salate, fructe, desert, etc)  

- cazarea pe durata celor 2 nopti in camera dubla

- acces la saune, jacuzzi, cardio room si sala de cromoterapie

Daca doriti transport din Bucuresti se poate realiza la cerere contra cost - 20 euro/persoana.  

De asemenea, mai sunt incluse apa alcalina in diferite combinatii aromatice: lavanda, petale de trandafir, lamaie, castravete, menta, precum si cafea, ceaiuri si sucuri naturale oferite pe tot parcursul zilei. 

In plus, pentru gatit si consum se foloseste doar apa Kangen - "Apa Vie".

Locatia: YOUness Clinic  

- Suficient de departe si rupta de agitatia urbana dar suficient de aproape de tine, pentru pretuirea timpului alocat drumului; - Te asteapta 10.000mp de teren imbratisati de padure, cultura de lavanda, vita de vie, peste 150 de pomi fructiferi variati, padure si rau propriu; ​- Vei gasi o oaza de liniste, in care mintea se poate relaxa si detoxifia de noxele zgomotoase, iar clasicul televizor a fost inlocuit cu o bogata biblioteca cu carti alese si variate; ​- Avand in vedere ca suntem peste 70% apa, la clinica ne-am asigurat ca avem cea mai buna apa , luand in considerare de asemenea si efectul PH-ului asupra corpului. Astfel, servim si folosim numai apa alkalina Kangen - Pentru ca stim efectele pe care le au cuvintele si vibratia sonora asupra particulelor de apa, in clinica noastra se aude doar muzica si cuvinte de vibratie inalta. 

Adresa: Strada Constantin Brancoveanu nr. 80, sat Stanesti, jud. Dambovita


*Costul cursului pentru România include un discount de 35% acordat de Access Counciousness special pentru țara noastră.  

Confirmarea rezervării locului se va face cu minim 3 zile înainte de curs.  

Cursul Access Bars® este o cerință obligatorie înainte de a putea participa la alte clase de Access Consciousness, deoarece ele vor asista corpul tău să primească cu mare ușurință toate schimbările pe care le vei alege.  

Ce include cursul: – un manual bogat in informații și instrumente dinamice de transformare; – planșe cu punctele Bars și planșe cu sesiunea de Bars; – vei primi 2 sesiuni de bars și vei oferi 2 sesiuni de bars; – vei urmări o sesiune de Bars susținută de fondatorul și co-fondatorul Access Consiousness; – la finalul cursului, vei avea un Certificat Internațional de Practician Access Bars eliberat de Access Consciousness California.

Nu esti inca sigur ...

De ce să participi? In cadrul acestui curs, inveți intr-o singură zi o tehnică/terapie rapidă și dinamică ce aduce multă ușurință pentru corp, minte, suflet și in viața ta! Access Bars poate fi totodată complementar oricărei alte forme de terapie, din medicina clasică sau alternativă/complementară. Beneficiul este că menține și îmbunătățește rapid, de la o ședință la alta, rezultatele obținute și te ajuta să obții rezultatele dorite într-un timp scurt. Cine poate invăța și practica Access Bar? Oricine poate invăța și practica această metoda, inclusiv copiii și persoanele in vârstă. Poți urma acest curs fără a avea o pregătire in domeniul medicinei alopate sau alternative. Întrucât copiii reprezintă comoara noastră cea mai prețioasă și sunt cei care vor continua misiunea noastră, ca și părinți, le ofer gratuit copiilor până în 16 ani participarea la aceste clase, unde pot învață de la o vârstă fragedă tehnica Access Bars. Totodată, adolescenții cu vârsta de 16-18 ani beneficiază de un discount de 50% din prețul standard. Ce câștigi dacă participi? Multă pace a mintii, mai multă claritate și constientizare, putere de concentrare și focus, aliniere: minte, trup, suflet! Corpul se vindecă și se reface mult mai rapid in situații de boala, traume, depresie, pierderea cuiva drag și in orice situație cu care te confrunți, in general. Când oferi Tehnica Bars, corpul și mintea ta se eliberează în același timp. Cine poate primi Tehnica Access Bars? Tehnica Bars o poți aplica pe tine insuți și, totodata, vei învăța cum să dăruiești celor din jurul tău, familie, prieteni, cunoscuți, oameni pe care ii iubești, un cadou extraordinar, având o contribuție incredibilă, indiferent de vârsta și problemele de sănătate cu care se confruntă oamenii dragi. Ce primești la finalul cursului? Primești un certificat de Practician Access Bars Internațional. Ce pierzi dacă nu participi? Posibilitatea de a cunoaște un instrument rapid, puternic și dinamic ce schimbă viața ta și a celor din jurul tău! Multe alte instrumente ce le poți utiliza in viața de zi cu zi pentru mai multă ușurință, bucurie și situații în care rămâi blocat într-o realitate lipsită de alegere!when I began to think I might actually have something to teach people about presenting in public.


DA, REZERV LOC ACUM!