A preveni este mai usor decat a trata!

Terapia Access Bars

 

TERAPIA ACCESS BARS® – Clasa cu certificare internationala Practician Access Bars®

Ce este de fapt acest Access Bars® ?

Este o terapie holistica, usoara, o metoda dinamica care te ajuta sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta.

Este un fenomen in expansiune uimitoare in tari precum USA, India sau Japonia si alte 180 de tari .

Tehnica Access Bars reprezinta 32 de puncte de pe cap unde sunt stocate toate gandurile, emotiile, convingerile si punctele de vedere acumulate din copilarie sau le-ai “cumparat” de la altii !
Cand rulezi Bars, undele cerebrale incetinesc si tot bagajul informational impovarator se elibereaza, astfel se sterg  dosare din banca de date a computerului tau, toate aceste lucruri nu vor mai exista si nu vor mai aparea in mod automat.
Vei incepe sa fii mai prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta in viitor in acelasi fel.  Prin rularea bars  vei schimba probabilitatile posibilitatilor viitoare cu corpul tau, cu viata TA in toate aspectele unde doresti sa aduci schimbari !

Este un instrument extrem de valoros pe care il poti folosi ca atare sau il poti adauga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala.

Terapia Access Bars® este atat de simpla incat o poate invata oricine , chiar si copiii. Pe parcursul unei zilei de curs vei primi si vei oferi 2 sedinte de Bars, vei primi un manual si mai multe instrumente pe care le vei putea utiliza oricand in orice conditii pe tine, pe cei dragi sau pe clienti . La sfarsitul cursului primesti certificat de practician Access Bars® valabil international.

Access Bars® este ca atunci cand alegi sa faci un “SPA” cu tine, pentru tine, pentru constiinta si corpul tau, pentru creierul tau … cu un “peeling” al judecatilor, traumelor, dramelor, polaritatilor urmat de o “galeata de apa” pentru spalarea  in-constientei si anti-constientei , o “spuma” de relaxare care iti permite sa te faci disponibil sa primesti si mai mult… inca o “galeata de apa” pentru a elibera componentele electromagnetice a tuturor punctelor de vedere, ideilor, atitudinilor, deciziilor și credințelor cu privire la tot ceea ce ai experimentat, invatat, cumparat  -moment în care începe bunătatea ta pentru tine.  Incepi sa fii tu cel proaspat, renascut, inspirat, care creezi pentru tine cu adevarat ceea ce realmente iti place, te hraneste, te amuza…
Ce ai putea alege acum pentru tine din infinitatea de posibilitati ale Universului ?

Cui foloseste Access Bars® ?

 • Celor care doresc sa arate si sa se simta mai bine
 • Celor care simt senzație de oboseală in corp și un nivel scăzut de energie
 • Celor supusi stressului
 • Celor care nu dispun de claritate a gândurilor
 • Celor care se supără ușor
 • Celor care au nopți nedormite
 • Cei ale căror eforturi de a trăi o viață mai completă sunt întotdeauna zadarnice
 • Copiiilor care au dificultăți in a invata
 • Părinților și copiilor care nu se inteleg atat de bine
 • Rularea Bars poate ajuta, de asemenea, in caz de modificări ale dispoziției și depresie.
 • Femeile gravide care isi ruleaza Bars din timp constată că nașterea este rapida, foarte ușoara și nu afecteaza deloc, copilul sau mama.
 • De asemenea, copiilor carora le place sa primeasca Bars.
 • Tuturor celor care simt ca sunt blocati si nu gasesc iesire dintr-o situatie de viata , boala, despartire…
 • Terapeutilor, psihologilor care doresc sa adauge ceva foarte eficient actului terapeutic

 

Pareri , testimoniale :

“Access Bars® disipa polaritatea care se afla in capul tau ” Dr Dain Heer

“Undele creierului INCETINESC in timp ce ti se ruleaza Bars permitand comportamentului stereotip, credintelor si punctelor de vedere pe care le ai din copilarie sau din ALTE VIETI sa fie accesate ” Gary Douglas

“Pe mine, personal, cursul de Access Bars® m-a ajutat sa schimb profund modul in care functionez in aceasta realitate. Am scapat de frica de inaltime, de limitarea invatarii unei noi limbi straine, mi-a adus mai multa bucurie si entuziasm, incredere in mine, mi-am dat voie sa fiu mai mult in fiecare zi. Relatiile cu banii, cu familia, cu prietenii sunt mai proaspete si mai vii” – Florica Mihai

Ce altceva si mai minunat poate fi Bars pentru tine?

Ce posibilitati la care nu te-ai gandit pana acum sunt disponibile pentru tine ?

Access Consciousness  include tehnici care schimba viata , instrumente și procese de corp concepute pentru a iti permite să creezi  viața pe care ti-o doresti cu adevărat .

Dovezi stiintifice:

Dr Jeffrey L. Fanin –doctor in neurostiinte relateaza despre modificarile neobisnuite pe care Access Bars® le determina:

( poti alege subtitrarea in limba romana )

Contributia (internationala): pentru acest curs este de 780 ron

Pentru a repeta clasa de BARS, costul este 390 lei

Copiii pana in 16 ani beneficiaza de gratuitate, daca vin insotiti de un parinte, intre 16-18 ani pretul este la jumatate.

 

Inscrierea:

se face prin email la :  costantaduduta@yahoo.com sau  prin sms mobil : 0730692061

Locatiile si datele sunt postate in calendarul de curs sau pe facebook https://www.facebook.com/constanta.duduta

Te astept cu bucurie !

Acum ai oportunitatea sa participi la acest curs facilitat de facilitator licentiat   Access Bars®:

Constanta DUDUTA

http://www.accessconsciousness.com/facs_list.asp