A preveni este mai usor decat a trata!

Terapia Access Bars

TERAPIA ACCESS BARS – Clasa cu certificare internationala Practician Access Bars

Dragi prieteni și colegi,

Vă invit la un curs de o zi, profund transformator prin tehnica Access Bars, o tehnica holistică ce trateaza trupul și sufletul ca un tot unitar.

Misiunea acestui curs este să vă ofere o experiență transformatoare și profund revelatoare despre capacitatea incredibilă a corpului de a se regenera și de a activa potenițalul uriaș care există in fiecare dintre noi.

O ședință de Bars poate produce mai multe transformări decat ani intregi de terapie. In cel mai simplu caz, dupa o ședintă de bars te poti simți ca dupa un masaj bun, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viață se va schimba.

Prin “rularea bars”, vei schimba probabilitățile posibilităților viitoare ale corpului tău, cu viața ta in general, in toate aspectele unde dorești să produci schimbări.
Prin terapia Access Bars (contactul tactil al celor 32 puncte cheie din corpul uman), undele cerebrale incetinesc și tot bagajul informațional impovărător se eliberează. Corpul eliberează incărcătura electromagnetică ce mentine corpul și mintea intr-o realitate fără alegere.
“Rularea energiei” prin aceste Bare se aseamănă cu ștergerea fisierelor vechi și nefolositoare din baza de date a unui calculator: toate aceste informatii distructive și limitative nu vor mai exista și nu vor mai apărea in mod automat. Vei incepe să fii mai prezent, iar trecutul nu se va mai proiecta in viitor in același fel.

Bars poate fi folosit in stres, supărări, afectiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotență, autism, stres postraumatic, dificultăți de invățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorintei de viață, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice și lista poate continua la infinit. Bars ajută inclusiv să iti găsești echilibrul interior și să fii din ce in ce mai bine, tu cu tine.

Access Bars este o terapie inovativă ce permite accesarea unui nivelul inalt de conștiința. Tehnica este descoperită in urmă cu 30 ani și este utilizată de către sute de mii de oameni in intreaga lume, oameni care au reușit să se vindece, să-și crească potentialul și să atragă cu ușurintă tot ce iși doresc in viața lor.

Terapia a fost  verificată de către știintă și s-au constatat rezultate uimitoare. Mai multe informații le găsiți in linkul de mai jos:În cadrul emisiunii „Managementul stresului prin tehnica Access Bars” a Simonei Ionită,  moderator 6 TV,  am fost invitată pentru a oferi mai multe informații despre beneficiile utilizării acestei terapii:

https://www.youtube.com/watch?v=s2MPMT6LEn0&feature=youtu.be

 

De ce să participi?

In cadrul acestui curs, inveți intr-o singură zi o tehnică/terapie rapidă și dinamică ce aduce multă ușurință pentru corp, minte, suflet și in viața ta!

Access Bars poate fi totodată complementar oricărei alte forme de terapie, din medicina clasică sau alternativă/complementară. Beneficiul este că menține și îmbunătățește rapid, de la o ședință la alta, rezultatele obținute și te ajuta să obții rezultatele dorite într-un timp scurt.

Cine poate invăța și practica Access Bar?

Oricine poate invăța și practica această metoda, inclusiv copiii și persoanele in vârstă. Poți urma acest curs fără a avea o pregătire in domeniul medicinei alopate sau alternative.

Întrucât copiii reprezintă comoara noastră cea mai prețioasă și sunt cei care vor continua misiunea noastră, ca și părinți, le ofer gratuit copiilor până în 16 ani participarea la aceste clase, unde pot învață de la o vârstă fragedă tehnica Access Bars. Totodată, adolescenții cu vârsta de 16-18 ani beneficiază de un discount de 50% din prețul standard.

         

Ce câștigi dacă participi?

Multă pace a mintii, mai multă claritate și constientizare, putere de concentrare și focus, aliniere: minte, trup, suflet!

Corpul se vindecă și se reface mult mai rapid in situații de boala, traume, depresie, pierderea cuiva drag și in orice situație cu care te confrunți, in general.

Când oferi Tehnica Bars, corpul și mintea ta se eliberează în același timp.

Cine poate primi Tehnica Access Bars?

Tehnica Bars o poți aplica pe tine insuți și, totodata, vei învăța cum să dăruiești celor din jurul tău,  familie, prieteni, cunoscuți, oameni pe care ii iubești, un cadou extraordinar, având o contribuție incredibilă, indiferent de vârsta și problemele de sănătate cu care se confruntă oamenii dragi.

Ce primești la finalul cursului?

Primești un certificat de Practician Access Bars  Internațional.

 

Ce pierzi dacă nu participi?

Posibilitatea de a cunoaște un instrument rapid, puternic și dinamic ce schimbă viața ta și a celor din jurul tău! Multe alte instrumente ce le poți utiliza in viața de zi cu zi pentru mai multă ușurință, bucurie și situații în care rămâi blocat într-o realitate lipsită de alegere!

 

Detalii  Curs Tehnica Access Bars

Trainer

Constanța Duduța – Facilitator Internațional Licențiat Access Bars

Durata cursului: 8 ore, intre 10 – 18

Cost curs: 910 RON.

Locatia: va fi anuntata celor inscrisi

Data limita de inscriere : 8 zile inainte de data organizarii cursului !

Costul cursului pentru România include  un discount de 35% acordat de Access Counciousness special pentru țara noastră.

Detalii plată: plata se poate efectua cash la seminar sau prin virament bancar in contul RO15BTRLRONCRT0247772501 – Banca Transilvania.

Confirmarea rezervării locului se va face cu minim 3 zile înainte de curs, pe numerele de telefon:

  • 0730692061 Constanța Duduța – Facilitator Access Bars

Cursul  Access Bars® este o cerință obligatorie înainte de a putea participa la alte clase de Access Consciousness, deoarece ele vor asista corpul tău să primească cu mare ușurință toate schimbările pe care le vei alege.

Ce include cursul:
– un manual bogat in informații și instrumente dinamice de transformare;
– planșe cu punctele Bars și planșe cu sesiunea de Bars;
– vei primi 2 sesiuni de bars și vei oferi 2 sesiuni de bars;
– vei urmări o sesiune de Bars susținută de fondatorul și co-fondatorul Access Consiousness;
– la finalul cursului, vei avea un Certificat Internațional de Practician Access Bars eliberat de Access Consciousness California.

Vă aștept cu drag,

Constanța Duduță Facilitator