A preveni este mai usor decat a trata!

Bun Venit la REMEDII PRO SANATATE

A preveni este mai usor decat a trata!
Terapeut Constanta Duduta

Numele meu este Constanta Duduta de profesie Terapeut Holistic si va voi insoti in lumea aromaterapiei si nu numai. Cu toata daruirea mea pentru activitatea de consultanta marketing & sales desfasurata anterior cu succes , in adancul sufletului am avut dorinta mereu de a darui mai mult celorlalti si mie insami.

Asa incat vreme de 16 ani am studiat individual si aprofundat Terapia Holistica in toata complexitatea ei, adaugand activitatii mele latura de formare si dezvoltare personala. In cautarile mele de a aprofunda in acest domeniu am intalnit oameni minunati ce mi-au calauzit pasii pentru a putea devenii terapeut si pe aceasta cale vreau sa le aduc multumiri.

In toti acesti ani m-am format in domeniul Terapiei Holistice absolvind cursurile de baza ANATECOR si specializari in: masaj terapeutic, masaj somatic,drenaj limfatic, reflexologie, presopunctura, cristaloterapie si fitoterapie,Tehnica Raindrop& Vitaflex.

De asemenea m-am specializat in: Terapia SCENAR (self-controlled energy neuron adaptive regulation); Terapia Reiki Karuna (terapia prin lumina); Tehnica Raindrop & Vitaflex cu uleiuri esentiale Young Living aprofundata la Londra si certificata C.A.R.E U.S si ANATECOR ; Licenta pentru diagnosticare cu Reflexograf device prin Academia Vivasan; Terapia Access Bars(eliberare blocaje mentale si stress) Terapia Original Feeling Touch(eliberare emotionala din abdomen) Terapia de Eliberare a tiparelor emotionale cu uleiuri esentiale. Cursuri de baza si aprofundate de Aromaterapie prin Academia Vivasan, si Young Living cu doamna Instructor International Iulia Vornehm. Masajul prin Ventuzare cu Madalina Mohamed –acreditat kinetoterapeut producator ventuze BellaBaci,-Africa de Sud Sunt in continua formare si aprofundez studiile mele pentru recuperare, intretinerea si echilibrare fizica, mentala si emotionala prin utilizarea uleiurilor esentiale in Terapia Holistica.

In prezent lucrez ca terapeut in colaborare cu Centrul Institut de Alaptare ProMama , Hotel Boutique Moxa si echipa internationala de masaj si chiropractica Dr.DOT care activeaza exclusiv pe segmentul de piata VIP si Entertainment.

Sper prin cunoasterea talentul si priceperea mea sa pot fi de folos semenilor mei si sa invatam impreuna sa traim armonios cu sanatate si implinire in toate domeniile vietii noastre !